Contacteer ons via mail
Bel ons op

Milieu- en duurzaamheidsbeleid

Milieu en duurzaamheid bij ISOPARTNER Nederland

Als vooraanstaande speler in de distributie en conversie van innovatieve isolatieoplossingen streven wij ernaar een bijdrage te leveren aan een wereld die duurzaam, veilig en comfortabel is om in te wonen en te werken. Onze inspanningen zijn gericht op het vergroten van de positieve impact op zowel de samenleving als het milieu. Dit bereiken we door de positieve duurzaamheidseffecten van onze producten te optimaliseren en tegelijkertijd onze negatieve operationele invloed te minimaliseren.

Lees er meer over in onze policy

Moving forward together

Duurzaamheid binnen de IPCOM Groep

Met dit milieubeleid zetten we als onderdeel van de IPCOM Groep in op duurzaamheid. Ons doel is om milieumaatregelen overal binnen de groep door te voeren. Samen streven we naar een gestructureerde aanpak om duurzaamheid te bevorderen en milieudoelen te behalen.

Belangrijk is dat onze inzet voor duurzaamheid meer is dan alleen een idee op papier. Het vormt een praktisch kader dat we binnen elk bedrijf van de IPCOM Groep integreren en toepassen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze gezamenlijke inspanningen in lijn zijn met onze groepsmissie: een positieve impact op het milieu vergroten en onze operationele voetafdruk minimaliseren.