Contacteer ons via mail
Bel ons op

Utiliteit / HVAC

Isolatieoplossingen binnen de HVAC / Utiliteit sector

Een prettig binnenklimaat is belangrijk voor mensen die verblijven in een gebouw. Een slecht binnenklimaat kan de gezondheid van bewoners of gebouwgebruikers aantasten, dit kan leiden tot zeer uiteenlopende klachten. Om gezondheidsklachten te voorkomen heeft de overheid de normen ten aanzien van de ventilatie van het binnenklimaat sterk aangescherpt. Dit betekent dat klimaatinstallaties over meer vermogen moeten beschikken en veel geruislozer hun werk moeten kunnen doen.

Neem contact op

HVAC_isolatieoplossingen

Diverse oplossingen voor HVAC

ISOPARTNER Nederland heeft een groot assortiment aan isolatieoplossingen voor allerlei typen gebouwen, zoals scholen, theaters, winkelcentra, luchthavens, kantoren en woongebouwen. Goede isolatieoplossingen kunnen zorgen voor brandveiligheid, het voorkomen van geluidsoverlast, energiebesparing en het verkleinen van het risico op condensproblemen. 

Ontdek onze oplossingen voor HVAC

In de utiliteit energie besparen met de juiste oplossingen

Om energie te kunnen besparen speelt thermisch isolatie een grote rol, ook naar de efficiëntie van technische installaties toe. Een goede thermische isolatie zorgt niet alleen voor het bepalen van klimaatdoelstellingen, maar ook voor een grote besparing in de operationele kosten van de installatie. 

Vraag advies aan

Utiliteit

Projecten binnen HVAC en Utiliteit

moti_museum_sonodamp_4.1

SONODAMP oplossingen Moti Museum Breda

sonodamp-geluidsscherm

SONODAMP geluidsscherm Floridalaan Ijselsstein