Contacteer ons via mail
Bel ons op

Hoge temperatuur isolatie

High temperature isolatieoplossingen van ISOPARTNER Nederland

Voor de hoge temperatuur isolatie van pijpleidingen, containers, fittingen, luchtkanalen en diverse installatieonderdelen bieden wij een verscheidenheid aan materialen die precies zijn afgestemd op de desbetreffende toepassing. Chemische en petrochemische bedrijven, on- en offshore, gebruiken tal van kritische thermische installaties. Voor het behouden en verbeteren van de betrouwbaarheid, efficiëntie en beschikbaarheid van deze installaties heeft Isopartner Nederland een volledig assortiment gespecialiseerde hittebestendige producten en systemen. Zij helpen u om energie efficiëntie te bereiken, kosten te besparen en veiligheid en brandwerendheid te garanderen. De meeste van onze producten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen worden bewerkt volgens uw specifieke behoeften in onze eigen productie.

ISOPARTNER Nederland werkt in dit segment nauw samen met gerenommeerde producenten als Rockwool, Paroc, Unifrax, Isover, Morgan Ceramics en anderen. 

Neem contact met ons op

high temperature isolatie

Temperatuurbereik tot 650°C:

Speciaal bij hogere temperaturen kan er veel energie verloren gaan en wordt de bescherming van mensen erg belangrijk. Tot een temperatuur van 650 °C is het nog mogelijk om met Steenwol of Ultimate producten te werken. De vezels in deze producten hebben een smelt temperatuur van boven de 1000 graden. 

Leidingen, containers en alle verschillende systeemonderdelen vereisen professionele isolatie, uiteraard afgestemd op het medium. Een optimale thermische isolatie zorgt ervoor dat de in de systeemonderdelen vervoerde media op de gewenste temperatuur worden getransporteerd en met zo weinig mogelijk verlies bij de verbruiker aankomen.

 Wij bieden de juiste producten en oplossingen om de thermische isolatie optimaal en projectspecifiek te kunnen realiseren. 
Wij werken met alle gerenommeerde fabrikanten zoals ISOVER, KNAUF Insulation, PAROC en ROCKWOOL

NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERTS

Isolatiematerialen voor meer dan 650°C tot 1600°C

Bij deze temperaturen verliezen de klassieke isolatie materialen, zoals steenwol, hun efficiëntie en zijn isolatie producten op basis van Alkaline Earth Silicate Fibre (AES) of alkalische aarde silicaat (AAS) vaak een betere oplossing. ISOPARTNER Nederland levert voor deze toepassingen de producten firemaster, Insulfrax en Superwool.

ISOPARTNER Nederland kan niet alleen standaardproducten van temperatuurbestendige materialen leveren, maar ook speciale producten in alle gewenste variaties, zoals op maat gemaakte matten of platen volgens de eisen van de klant. In dit segment werken wij met onze partners Insulcon, Unifrax en Morgan Ceramics.

NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERTS

high temperature isolatie insulcon