Contacteer ons via mail
Bel ons op

ONTDEK ONZE ISOLATIEOPLOSSINGEN

ISOPARTNER Nederland is uw distributie en conversie specialist met een zeer volledig aanbod aan isolatieoplossingen, steeds met advies op maat:
Thermische en Brandwerende oplossingen, inclusief High Temperature oplossingen, Koude Techniek en Tracing producten.
We bieden ook een uitgebreid aanbod producten voor Passieve Brandbescherming.
Daarnaast kan je bij ons terecht voor alle soorten Akoestische isolatie.
Specifieke oplossingen binnen Afdichting, Bescherming of Filtratie vervolledigen het aanbod isolatieoplossingen.

ISOPARTNER Nederland kan maatwerk leveren voor de meest uiteenlopende isolatietoepassingen. Dit kan op vele manieren, maar vooral door producten aan te passen voor een specifieke markt of te zorgen dat een product eenvoudig is aan te brengen of perfect op past.

Meer ontdekken over ons aanbod aan isolatieoplossingen? Klik op de icoontjes hierboven.

Meer informatie over ons uitgebreid aanbod aan maatwerk?

THERMISCHE en BRANDWERENDE ISOLATIE

We beschikken over een uitgebreid aanbod aan thermische isolatiematerialen. Het assortiment bestaat uit eigen producten en producten van andere bekende isolatiefabrikanten. Daarnaast is ISOPARTNER ook gespecialiseerd in het leveren van maatproducten. Een goede thermische isolatie biedt veel voordelen, zoals een lager energieverbruik en meer comfort.

Lees meer

PASSIEVE BRANDPREVENTIE

ISOPARTNER Nederland heeft zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van Passive Fire Protection (PFP) of Passieve brandbescherming, oplossingen voor brandveilige wand -en vloerdoorvoeringen. Bij ons kunt u ook terecht voor advies over het correct aanbrengen van (brandveilige) isolatiesystemen.

Lees meer

AKOESTISCHE ISOLATIE

Geluidshinder heeft vaak negatieve effecten op het menselijk functioneren, zoals gehoorschade of concentratieverlies. ISOPARTNER biedt verschillende oplossingen aan om de juiste akoestische isolatie voor uw toepassing te adviseren.

Lees meer

AFDICHTING BESCHERMING FILTRATIE

We bieden een uitgebreid gamma technische schuimen voor afdichting, bieden oplossingen om voorwerpen te beschermen tegen de schokken die zich tijdens het vervoer kunnen voordoen en bieden polyurethaan filterschuimen van polyester met verschillende filtratiebereiken voor toepassing in industriële koolstof- en chemische filters.

Lees meer