Contacteer ons via mail
Bel ons op

Onze toepassingsgebieden

Energie-efficiëntie staat al lang bovenaan de lijst van maatregelen om gebouwen, industriële installaties of vervoermiddelen beter op de toekomst af te stemmen. Isolatie en isolatiematerialen spelen daarbij natuurlijk een grote rol. Maar ook brandbeveiliging en geluidsisolatie worden steeds belangrijker, zowel in de apparaten-machinebouw, de bouw, HVAC, de scheepvaart, de industrie, de medische sector als automotive

Klik op de pictogrammen hierboven voor meer informatie.

Machinebouw

Isolatieoplossingen voor productie apparatuur en machinebouw. Machines zijn er voor vele uiteenlopende toepassingen in productieomgevingen. Een ding hebben ze echter bijna allemaal gemeen: ze maken geluid en ze produceren warmte. Het reduceren van hinderlijke machinegeluiden is een belangrijk thema dat, naast een optimale functionaliteit en zo laag mogelijk energie verbruik, alle aandacht verdient bij de ontwikkeling van de machine. 

Lees meer

Automotive

ISOPARTNER Nederland speelt al vele jaren een vooraanstaande rol binnen de automotive branche. Door de jarenlange ervaring behoren marktleidende vrachtautoproducenten, bouwmachineproducenten en special vehicle bouwer tot het klantenbestand

Lees meer

Bouw

ISOPARTNER Nederland ontwikkelt, produceert en levert performante isolatiematerialen voor de isolatie van vloeren en wanden in gebouwen. Denk hier aan thermische, brandwerende, geluid- en trillingsdempende materialen en oplossingen.

Lees meer

Industrie / Energie / Tuinbouw

De procesindustrie stelt zeer strenge eisen aan isolatie, zowel wat betreft het verminderen van geluid maar ook brandwerendheid en besparing op energieverbruik.

Lees meer

Marine / Offshore

ISOPARTNER Nederland is gespecialiseerd in de akoestische, thermische en brandwerende isolatiesystemen voor zowel industriële vaartuigen, transportschepen, passagiersschepen en luxe- en plezierjachten

Lees meer

Medische sector / Voedselindustrie

Het welzijn en de gezondheid van de mens staat centraal in de medische en de voedingsindustrie. Het bestrijden van geluidsoverlast is vaak complexer dan andere industrieën. De toe te passen materialen dienen te voldoen aan de hoogst denkbare eisen, het e.e.a. conform de HAACCP norm (Hazard Analysis and Critical Control Point)

Lees meer

OEM

OEM is een breed begrip. Hieronder vallen producenten van bijvoorbeeld  aggregaten, pompen, compressoren, transformatoren, liften tot post sorteersystemen. Voor de OEM sector hebben we een groot assortiment aan thermische, akoestische en brandwerende producten, daarnaast bieden we oplossingen voor afdichting, bescherming en filtratie.

Lees meer

Utiliteit/HVAC

Een prettig binnenklimaat is belangrijk voor mensen die verblijven in een gebouw. Een slecht binnenklimaat kan de gezondheid van bewoners of gebouwgebruikers aantasten, dit kan leiden tot zeer uiteenlopende klachten.

Lees meer