Contacteer ons via mail
Bel ons op

Werken bij

Onze vacatures

Productiemedewerker

Productiemedewerker

Jouw carrière bij ISOPARTNER 

ISOPARTNER is gespecialiseerd in de distributie en conversie van een zeer breed aanbod aan isolatieoplossingen. Bij ISOPARTNER bouwen mensen samen aan het bedrijf. We koesteren een open en dynamische werkomgeving waar unieke perspectieven en verschillende manieren van denken kunnen leiden tot betere ideeën en nieuwe oplossingen. We bouwen aan inclusieve werkomgevingen waar iedereen zich gewaardeerd voelt en ook belangrijk; waarde toevoegt.  

Onze kernwaarden zijn niet voor niets, Competent, Onderscheidend & Betrouwbaar! 

Gelijke kansen 

ISOPARTNER streeft naar gelijke werkgelegenheidskansen en een eerlijke behandeling van werknemers, te beginnen bij het wervingsproces en gedurende de gehele arbeidsrelatie. Lees er hier meer over. 

Wat mag je van ons verwachten? 

Wij willen jou, ons talent, uiteraard optimaal inzetten en ontwikkelen. Onze informele werkcultuur, de ruimte om de mens achter de medewerker te zijn, én onze persoonlijke benadering laten zien dat wij dit ook uitdragen. 

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? 

Kijk dan nu of er een passende vacature is. Geen passende vacature? Stuur dan je open sollicitatie. 

Solliciteer nu

group1
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
group2
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Disclaimer
Conform de wet bescherming persoonsgegevens zullen wij uw sollicitatiegegevens uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderen. Slechts na uw toestemming te hebben ontvangen zullen wij uw gegevens in portefeuille bewaren voor een termijn van 1 jaar.