Contacteer ons via mail
Bel ons op

OEM

Oplossingen voor de OEM sector

OEM is een breed begrip. Hieronder vallen producenten van bijvoorbeeld warmtepompen, aggregaten, pompen, compressoren, transformatoren, liften tot post sorteersystemen. Machinebouw wordt ook vaak geschaard onder OEM, maar hiervoor hebben we specifieke pagina.

Voor de OEM sector hebben we een groot assortiment aan thermische, akoestische en brandwerende producten, daarnaast bieden we oplossingen voor afdichting, bescherming en filtratie. Vooral afdichting is een zeer belangrijke factor in akoestische en thermische problemen, die nog wel eens wordt vergeten. Door materialen op een juiste manier in te zetten of te combineren, vinden we de perfecte oplossing. Veel basisproducten hebben wij op voorraad, maar bijna altijd leveren we maatwerk delen voor toepassing bij OEM klanten.  

processen oem

Processen bij onze OEM klanten

Onze adviseurs hebben niet alleen kennis van onze oplossingen, maar ook van productieprocessen van klanten. Veel spelers vergeten dat daar veel kosten gereduceerd kunnen worden. Ook het werken met FMEA’s  t.b.v. risico analyse en het behalen van de strengste eisen in onze productie is dagelijkse praktijk. Onze ervaring als 1st tier supplier voor OEM klanten en onze kwaliteitssystemen waar borgen dat u producten van perfect kwaliteit geleverd krijgt.

Ook in het logistieke proces denken we mee en ontzorgen we onze klanten door just-in-time levering of voorraadbeheer. Als onderdeel van de Ipcom groep, één van de grootste spelers op het gebied van Isolatieproducten in Europa, heeft Isopartner ook de financiële middelen om met grote OEM partijen samen te werken.

Neem contact op

Isolatiesystemen voor productfabrikanten

Apparaten en producten stralen geluid af en hebben vaak ook thermische of brandwerende uitdagingen. Dat is nu eenmaal zo. Waar thermisch eigenschappen en brandwerendheid effect heeft op het energieverbruik of de veiligheid, heeft geluid een belangrijke invloed op hoe we producten ervaren. Bent u producent en ontwikkeld u apparaten of producten? En heeft u een uitdaging op thermisch, brandwerend of het akoestische vlak?
Wellicht is het dan interessant om contact met ons op te nemen. Wist u dat akoestische isolatie in veel gevallen ook thermische eigenschappen heeft en dat dit ook andersom geldt? ISOPARTNER Nederland kan als een van de weinigen deze vakgebieden combineren. En daar blijft het niet bij. 

Neem contact op

 

 

productfabrikanten
oem akoestische

Specifieke thermische en akoestische oplossingen

Soms hoeft een product geen geluid te maken om toch geluidshinder te kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan alle metalen producten. Een glasbak maakt op zich geen geluid, maar het inwerpen van flessen veroorzaakt toch overlast. Een metalen wasbak of bad maakt ook geen geluid, maar door er water in te laten lopen kan toch hinder ontstaan. Ook een waterslag of aluminium vensterbank geven geen geluidshinder….tot het gaat regenen. Een oven moet met zo min mogelijk energie op de juiste temperatuur blijven. Ook voor deze producten en nog vele andere zaken biedt ISOPARTNER Nederland thermische, akoestische en brandwerende oplossingen.

Neem contact op

Een product stiller, efficiënter of veiliger maken? ISOPARTNER denkt mee.

Een goede oplossing begint met luisteren. In overleg brengen we zorgvuldig uw eisen en wensen in kaart. Waar nodig doen we metingen, maken we berekeningen met onze calculatie programma’s en produceren we proto’s om calculatie te valideren. We hebben hierbij een praktische en pragmatische instelling en houden ook andere aspecten, zoals bijvoorbeeld produceerbaarheid en uw processen in het oog. Zo ontwikkelen we samen de beste oplossing. Deze oplossing is ook afhankelijk uw situatie. Zoekt u een Quick fix voor een bestaand product of staat u nog in een vroeg fase van de ontwikkeling. Wat is de seriegrootte van het product? Veel uitgangspunten hebben invloed op het proces wat we samen met u doorlopen. 
 

Neem contact op

product oem