Contacteer ons via mail
Bel ons op

Over ISOPARTNER

Welkom bij ISOPARTNER


ATIS International, Jacosol, Asbipro Prefab en Asbipro Distributie bundelden de krachten. Vanaf 2023 gaan we samen verder onder een nieuwe, gemeenschappelijke naam: ISOPARTNER Nederland.

ISOPARTNER Nederland is gespecialiseerd in de distributie en conversie van een zeer breed aanbod aan isolatieoplossingen. Met een focus op professioneel advies, standaard en op maat gemaakte isolatieoplossingen en een uitstekende logistiek is ISOPARTNER de perfecte partner voor elk project. Wij voorzien veeleisende klanten uit de bouwsector, de industrie en de gespecialiseerde handel van producten op het gebied van warmteisolatie, lage temperatuurisolatie, akoestische isolatie, brandpreventie, brandwerende isolatie,... Daarnaast zijn wij specialisten in maatwerk voor de meest uiteenlopende isolatietoepassingen. 

 

ISOPARTNER-Planer

COMPETENT. ONDERSCHEIDEND. BETROUWBAAR. en onderdeel van de IPCOM Group

Wij blijven onder de paraplu van de succesvolle IPCOM-groep want ISOPARTNER is de naam van de business unit binnen IPCOM gespecialiseerd in Technische Isolatie. ISOPARTNER is al actief in verschillende Europese landen. Deel uitmaken van deze groep van vooruitstrevende bedrijven, die allen dezelfde waarden delen, heeft heel wat voordelen. 

Dankzij dit internationale netwerk kunnen wij ons nog verder onderscheiden in expertise, service en knowhow. Zo kunnen wij sneller anticiperen in tijden van verandering en kwaliteitsgerichte, onderscheidende oplossingen blijven bieden en garanderen. Zo creëren wij merkbare economische synergieën .

Meer over IPCOM