Contacteer ons via mail
Bel ons op

BEZOEK ISOPARTNER NEDERLAND

Op 10, 11 en 12 oktober vindt de Industrial Heat & Power beurs en de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook ISOPARTNER Nederland neemt aan beide beurzen deel.

heat en power

INDUSTRIAL HEAT AND POWER BEURS

In 2050 moet de Nederlandse industrie volledig circulair zijn, zo dicteert het Klimaatakkoord. De sector mag dan vrijwel geen broeikasgassen meer uitstoten. In 2030, en dat is al over 7 jaar, moet de sector minimaal 49% minder CO2 uitstoten dan zij in 1990 deed. Industrie neemt een groot gedeelte van het energieverbruik in Nederland voor haar rekening. Dit betekent ook, dat er in die sector een groot reductiepotentieel te behalen valt. Benieuwd wat ISOPARTNER Nederland hierin kan betekenen?

Schrijf u in via onderstaande button en bezoek ons op stand 2.A029. Tot en met maandag 9 oktober regelt u via deze link gratis een toegangsbewijs. Ná 9 oktober kost een toegangskaart € 50,- inclusief BTW.

Voor het volledige programma van deze beurs kunt u terecht op de website: www.industrialheatandpower.nl

 

Schrijf u in via deze knop

VAKBEURS ENERGIE

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers. De beurs is een niet te onderschatten schakel in de energietransitie, als bindend element en ter bevordering van kennisdeling en business. Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Benieuwd wat ISOPARTNER Nederland hierin kan betekenen?

Schrijf u in via onderstaande button en bezoek ons op stand 3.F060. Tot en met maandag 9 oktober regelt u via deze link gratis een toegangsbewijs. Ná 9 oktober kost een toegangskaart € 50,- inclusief BTW.

Voor het volledige programma van deze beurs kunt u terecht op de website: https://www.vakbeursenergie.nl/

Schrijf u in via deze knop

 

energie