Contacteer ons via mail
Bel ons op

AMC MECANOCAUCHO

Aplicaciones Mecánicas del Caucho (AMC) is een bedrijf dat trillingsdempers ontwerpt en produceert, evenals trilling isolerende composieten voor verschillende sectoren. De geluids- en trillingsoplossingen van AMC combineren onder andere rubber, metaal, veren en Sylomer®. AMC is al actief op de markt sinds 1969.

Hoge eisen m.b.t. de kwaliteit worden gewaarborgd door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken. AMC beschikt over eigen testfaciliteiten en een laboratorium om de eigenschappen van producten voor levering te testen op bijvoorbeeld de trilling dempende eigenschappen en de hechting van rubber op metaal.. Hierdoor is de kwaliteit van de producten optimaal te garanderen. 

ISOPARTNER Nederland werkt al meer dan 10 jaar samen met deze waardevolle partner o.a. voor de volgende redenen: betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid,  kennis, flexibiliteit en innovatie.
Samen met AMC zijn we instaat om snel, innovatief en competitief in te spelen op de wensen van onze klanten in de bouw, industrie en OEM.

Vraag advies aan

Vibrafon CHP

Vibrafon CHP

Vibrafon CHP en vibrafon CHP HD (Havey Duty) plafondhangers zijn trillingsdempende hangers die tussen het bouwkundige plafond en een vrijhangend plafond kunnen worden aangebracht om de trilling- en geluidoverdracht te beperken. De producten zijn ontwikkeld op basis van SYLOMER trillingsdempend polyurethaan schuim i.s.m. AMC.

Vibrafon WMP

Akoestische wandbevestigingen zijn trillingsisolerende bevestigingen die tussen een bouwkundige wand en een voorzetwand kunnen worden aangebracht om de overdracht van trillingen en geluiden te beperken. Bepaalde types kunnen ook worden gebruikt om leidingen akoestisch los te koppelen van de bouwkundige constructie. In samenwerking met AMC hebben wij deze producten ontwikkeld op basis van SYLOMER trilling isolerend polyurethaanschuim.

Bekijk dit product

Vibrafon_WMP