Contacteer ons via mail
Bel ons op

Kingspan

Kingspan ontwikkelt en produceert hoogwaardige isolatie voor industrieel gebruik. Kingspan PIR isolatie is erkend als één van de dunste en meest efficiënte pijpisolaties op de markt.

Met de zeer efficiënte isolatieoplossingen van Kingspan is het eenvoudig om kostbare ruimte te besparen. Kingspan biedt enkele van de marktleidende isolatieproducten met zeer lage lambdawaarden, goede brandprestaties en met een sterk duurzaamheidsperspectief. Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van isolatie is Kingspan toegewijd en voorbereid aan de klimaatuitdagingen van de toekomst. Kingspan wil bijdragen aan de toekomst van de bouw, door haar zeer efficiënte isolatieproducten en door consultancy.

Kingspan is een betrouwbare toeleverancier van ISOPARTNER Nederland t.b.v. leidingisolatie voor zowel de HVAC als de industrie.

Kooltherm FM leidingisolatie

De Kooltherm FM hoogwaardige leidingisolatie van Kingspan is de meest efficiënte isolatieoplossing voor leidingen in gebouwen en HVAC-toepassingen. Deze leidingisolatie is ook uitermate geschikt voor woningbouw (zowel nieuwbouw als renovatieprojecten) of kleine utiliteit. Het zorgt voor minder energieverlies, energiebesparing en beschermt de leiding en de leidinginhoud tegen extreme temperaturen.

De Kooltherm FM leidingisolatie zijn voorzien van een vochtbeschermingsmantel wat fabrieksmatig is aangebracht.

Kooltherm_FM_Leidingisolatie