Contacteer ons via mail
Bel ons op

NMC

Synthetische schuimen van NMC

NMC is een internationale producent op het gebied van synthetische schuimen, gericht op (akoestische) isolatie, comfort en bescherming.

Met innovatieve, betrouwbare en hoogwaardige producten, oplossingen op maat van de klant en professionele service bieden zij klanten optimale oplossingen gemaakt van schuimen aan. NMC producten vinden hun toepassing in oplossingen voor de bouw, voor de industrie en voor de verpakkingsindustrie. Daarnaast worden de producten van NMC toegepast in sport- en vrijetijdsartikelen.

ISOPARTNER Nederland werkt met NMC samen op het gebeid van PE schuimen voor de technische markt. 

Climaflex roll_NMC

CLIMAFLEX® Roll

CLIMAFLEX® roll is uiterst geschikt om leidingen vaten en tanks te isoleren. Dit materiaal is beschikbaar op rollen, waaruit platen op de gewenste afmetingen kunnen worden gesneden. De CLIMAFLEX® rol bestaat uit polyethyleenschuim met gesloten celstructuur. Dit schuim heeft een geluidsdempend effect, waardoor het spoel- en contactgeluiden van leidingsystemen helpt te verminderen.

CLIMAFLEX® XT

CLIMFLEX® XT is een dampdicht isolatiemateriaal uit schuim met een gesloten celstructuur op basis van polyethyleen,  bestaande uit tenminste 50% duurzame grondstoffen. Deze buisisolatie is voorzien van een zelfklevend sluitsysteem in de lengtenaad, aan beide zijden. Dit systeem kan de installatietijd op al geïnstalleerde leidingen bijna halveren.

Climaflex_XT